Letselschade na een ongeval

In de meeste gevallen hebt u recht op de letselschadevergoeding.

Een letselschadevergoeding claimt uw letselschade advocaat worden wanneer u te maken hebt met letsel opgelopen na een:

  1. verkeersongeval,
  2. bedrijfsongeval,
  3. medische fout.

Een dergelijke letselschadevergoeding zorgt er niet voor dat u zich weer helemaal de oude voelt, maar het neemt wel bepaalde ongemakken weg. Het kan u in staat stellen om uw leven weer op orde te krijgen.

Indien de letselschadeadvocaat en de medisch adviseur de haalbaarheid positief beoordelen, dan helpen zij u graag met het claimen / verhalen van uw letselschadevergoeding. Zonodig legt de advocaat uw zaak voor aan de rechter.

Smartengeld als letsel schadevergoeding

Verder kan de letselschadevergoeding bestaan uit een compensatie voor het leed dat u is aangedaan (smartengeld). Dit heet ook wel de immateriële schade. Denk hierbij aan het verdriet, de pijn en het verlies aan levensvreugde die het gevolg zijn van het ongeval.

De letselschadeadvocaat van Astrum Advies Advocatenkantoor helpt u graag bij het in kaart brengen van al uw schadeposten zo ook het smartengeld waar u recht op hebt. Deze wijze van werken leidt tot een rechtvaardige vergoeding.

Onlineschadestaat.nl

Astrum Advies Advocatenkantoor maakt gebruik van gespecialiseerde software voor het online opstellen en bijhouden van uw schadestaat, inclusief berekening van de wettelijke rente van Onlineschadestaat.nl. Hiermee is uw schade altijd up to date rekening houdend met de nieuwste regelgeving en rechtspraak.

Contact met de letselschadevergoeding advocaat?

Vul onderstaand formulier in of bel 085 – 30 1 222 1.

Terugbel-home

Meer lezen?