Over ons
Astrum Advies

Advocatenkantoor

Advocatenkantoor Utrecht

Astrum Advies Advocatenkantoor is opgericht door mr. A Benamar. Hij staat als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit waarborgt zijn onafhankelijkheid en de kwaliteit van zijn juridische hulp. Een persoonlijke, efficiënte aanpak en maatwerk, dat is waar Astrum Advies voor staat. Hij heeft jarenlange ervaring in het adviseren en procederen. Verder is hij in verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd waaronder het letselschaderecht en gezondheidsrecht. Hij werkt bovendien nauw samen met zijn medisch adviseur tevens gezondheidsrechtjurist met vele jaren ervaring. In letselschade zaken en het gezondheidsrecht is medische kennis van essentieel belang voor de advocaat. Astrum Advies advocatenkantoor is gevestigd in Utrecht. Wij hebben ook een spreekuurlocatie in Gouda, Rotterdam en Amsterdam. Ondernemers en particulieren kunnen bij ons voor juridische bijstand terecht. Wij spreken verschillende talen. De kernwaarden van Astrum Advies zijn: kwaliteit, daadkracht, creativiteit, betrokkenheid en deskundigheid. Wij zijn in iedere zaak bereid om in uw belang de grenzen op te zoeken. We bespreken met u wat voor u de beste strategie is. De ervaring heeft geleerd dat deze werkwijze ervoor zorgt dat u achteraf met een positief gevoel terugblikt op de samenwerking met ons advocatenkantoor.


Vrijblijvend adviesgesprek

Hulp nodig?

Wilt u op een praktische, deskundige, persoonlijke en resultaatgerichte wijze worden bijgestaan door onze advocatenkantoor Utrecht? Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken zonder dat de rechter ingeschakeld hoeft te worden opgelost worden. Mr. A. Benamar gaat echter stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!
Aanpak


In tegenstelling tot de traditionele advocaat kenmerkt onze aanpak zich door nuchterheid, flexibiliteit, een pragmatische benadering en doortastendheid. Bij Astrum advies Advocatenkantoor Utrecht vindt u dan ook geen huiskamergeleerden maar een advocaat die midden in juridische praktijk staat. Advocaat Benamar denkt, adviseert in oplossingen en procedeert tot het uiterste voor u. Dit ziet u altijd terug in zijn werkwijze, waarbij uw belangen voorop staan.

Gratis eerste gesprek

Het eerste gesprek is oriënterend. Astrum Advies Advocatenkantoor Utrecht neemt deze kosten voor onze rekening. Advocaat Benamar bouwt namelijk graag met u een langdurige relatie op. De strategie in iedere zaak wordt met u besproken om het beste resultaat te behalen. Transparantie vindt onze advocaat erg belangrijk. Om deze transparantie te waarborgen, is het belangrijk om elkaar periodiek van iedere stap op de hoogte te brengen.

Deskundig

Onze advocaat mr. A. Benamar heeft jarenlange ervaring. Daardoor verstaat hij zijn vak tot in de puntjes. De afgelopen jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd in een viertal rechtsgebieden. Hierdoor is onze advocaat een specialist in de aangeboden diensten. Tevens maakt ons Advocatenkantoor Utrecht gebruik van een medisch adviseur. Dit zorgt er namelijk voor dat wij de juridische en de medische taal spreken.

Juridisch advies

Bij Astrum Advies advocatenkantoor krijgen uw vraagstukken de persoonlijke aandacht die deze verdienen. Samen met u wordt er op een informele en doelgerichte manier gekeken naar de toekomst. Met een scherp oog voor detail werken wij hierbij voortdurend aan een snelle afhandeling van uw kwestie. Hierbij is het niet altijd noodzakelijk om problemen met juridische procedures op te lossen. Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken tot een goed einde gebracht worden. Echter onze advocaat mr. A Benamar gaat stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!


Neem contact met ons op

+31 (0)85 - 30 1 222 1

Contact opnemen

Beoordelingen

Daphne Koning
Daphne Koning
11:01 09 Sep 20
Hele goede ervaringen met advocaat Benamar in mijn letselschade zaak. Al mijn vragen kan ik stellen, werd uitstekend geholpen, werd overal van op de hoogte gehouden en hij is vlot. Mooi resultaat! Dank u wel.
Khalid Amgar
Khalid Amgar
10:28 23 Aug 20
Niemand wens ik letselschade toe, maar als toch gebeurdt, dan advocaat Ben Amar beste! Zo goed geholpen met alles. Dank uwel.
Frank Michaels
Frank Michaels
17:34 10 Aug 20
De eerste keer werd ik door DAS rechtsbijstand bijgestaan. Ik had totaal niet het idee geholpen te worden. Na 2 maanden was ik er meer dan klaar mee. Via mijn baas kwam ik bij letselschade advocaat Benamar uit van Astrum Advies Advocatenkantoor. Beste beslissing die ik had kunnen maken en eerder had moeten maken. Uitstekende service en vragen werden direct beantwoord. Verder werd er perfect... advies gegeven en alles wordt in overleg gedaan!! Top kantoor.lees meer
Suzanne De Bruijn
Suzanne De Bruijn
13:59 25 Jul 20
Mijn letselschade advocaat Benamar verdedigde mij zaak zeer kundig en was altijd voor mij beschikbaar. Vanaf het begin tot aan het einde een fijn gevoel gehad bij zijn oprechte hulp. Dank U wel!
Sander Lammers
Sander Lammers
10:46 05 Jul 20
Door een bedrijfsongeval heb ik veel mee moeten maken. Het team van Astrum Advies Advocatenkantoor heeft zeer goed werk verricht in mijn letselschadedossier. Ik ben blij dat ik toen voor Advocaat Benamar heb gekozen en over ben gestapt. Communicatie was top met mooi resultaat. Dank jullie wel.
Jaimy Hofland
Jaimy Hofland
17:25 14 Jun 20
Professioneel en klantgerichte letselschade advocaat Benamar. Ik ben uiterst tevreden met hoe hij mijn letselzaak heeft behandeld. Vanaf het begin na mijn verkeersongeval met ernstig letsel, heeft hij mij uitstekend geadviseerd en bijgestaan. Ik had toen nog geen enkele ervaring met letselschade, maar met zijn ervaring en deskundigheid heeft hij mij de hele tijd gerust gesteld en ik ontving... periodiek mooie voorschotten met aan het einde een mooi slotbedrag, waar ik uiterst tevreden mee ben. Dank je wel meester Benamar voor alles. Ik raad hem iedereen aan die een betrokken en intelligente letselschade specialist wil.lees meer
Fatima Thariefiet
Fatima Thariefiet
18:20 07 Jun 20
Letselschade Advocaat Benamar van Astrum Advies Advocatenkantoor uit Utrecht heeft ons alles uit handen genomen. Op een zeer kundige wijze en tactvol richting de tegenpartij is onze letselschade dossier opgelost met een heel mooi bedrag. Hij was altijd bereid die extra stap voor ons te zetten.Niet alleen de kennis, maar ook de betrokkenheid en empathie hebben wij als waardevol ervaren. Dank U... wel!lees meer
Zlatan K.
Zlatan K.
17:08 06 Jun 20
Heb een motorongeluk gehad. Ik werd van achteren aangereden. Heb er rugklachten, nekklachten en psychische klachten aan overgehouden. Voordat ik bij letselschade advocaat Benamar terechtkwam zat ik bij een andere advocaat. Vanwege zeer slechte communicatie ben ik op zoek gegaan naar een echte letselschade advocaat en zodoende kwam ik via via bij Mr. Benamar terecht. Vanaf dag 1 tot aan en de... afronding van mijn letselschade dossier ben ik deskundig, snel en goed geholpen. Hij staat gewoon voor zijn klanten. Zo heb ik dat ervaren. Heel fijn. Een aanrader!lees meer
Wim Ter Hare
Wim Ter Hare
18:03 01 Jun 20
één woord: PERFECT. Ben zeer tevreden over de manier waarop u mijn letselschade zaak heeft opgepakt. Het eindresultaat had ik niet verwacht. Letselschade advocaat mr. Benamar uit Utrecht heeft mij perfect geholpen. Hiervoor heeft hij mijn zus geholpen die ook heel tevreden was. De snelheid van werken en de vriendelijkheid was fijn en gaf mij rust. Heb namelijk ook anders meegemaakt. Ik... beveel u bij iedereen aan. Nogmaals mijn dank u wel voor alles.lees meer
Volgende beoordelingen
Contact