Kantoororganisatie
Astrum Letselschade

Advocatenkantoor

Aangesloten bij:


Advocatenkantoor Utrecht

Bij Astrum Letselschade Advocatenkantoor staat de advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit waarborgt zijn onafhankelijkheid en de kwaliteit van zijn juridische hulp. Verder heeft hij onder andere de LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade (letselschade) gevolgd en het examen met succes afgerond. De advocaat van Astrum Letselschade Advocatenkantoor beschikt over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Slachtoffers van een verkeersongeval en bedrijfsongeval kunnen bij de letseladvocaat voor juridische bijstand terecht. Hij heeft jarenlange ervaring in het adviseren en procederen. In ieder letselschade dossier werkt hij nauw samen met zijn medisch adviseur met vele jaren ervaring als verzekeringsarts (tevens gezondheidsrechtjurist).

De kernwaarden van Astrum Letselschade Advocatentoor Utrecht zijn: kwaliteit, daadkracht, creativiteit, betrokkenheid, deskundigheid en menselijkheid. Hij spreekt verschillende talen. Astrum Letselschade advocaat is in iedere zaak bereid om in uw belang de grenzen op te zoeken. Hij bespreekt met u wat voor u de beste strategie is. De ervaring heeft geleerd dat deze werkwijze ervoor zorgt dat u achteraf met een positief gevoel terugblikt op de samenwerking met zijn advocatenkantoor.


Astrum Letselschade advocatenkantoor
staat voor:

✅  Duidelijk: Het maken van duidelijke afspraken voor en tijdens de behandeling van uw zaak. Denk hierbij aan de tarieven, plan van aanpak en voortgang van uw zaak.
✅  Laagdrempelig: Het eerste adviesgesprek met de advocaat van circa een half uur is altijd gratis.
✅  Deskundig: De letselschade advocaat houdt zijn kennis continu bij. Om u gespecialiseerd bij te kunnen staan, behandelt hij uitsluitend personenschadedossiers (letselschade en overlijdensschade).
✅  Doelgericht: Snelheid maken en houden in een zaak vindt de letselschadeadvocaat erg belangrijk. Hierbij gaat hij op basis van zijn jarenlange ervaring doelgericht te werk.
✅  Bereikbaar: Tijdens kantooruren kunt u hem altijd bellen en mailen. Daarbuiten kunt u uiteraard altijd mailen. De advocaat reageert altijd binnen 24 uur op werkdagen.
✅  Klantgericht: Uw belang staat bij de behandeling van uw zaak altijd voorop. Iedere stap die in uw dossier wordt gezet, wordt eerst met u besproken. Iedere inkomende of uitgaande brief/mail/reactie wordt aan u voorgelegd. Daarmee bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken.


Hulp nodig?

Wilt u op een praktische, deskundige, persoonlijke en resultaatgerichte wijze worden bijgestaan door Astrum Advies Advocatenkantoor Utrecht? Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken zonder dat de rechter ingeschakeld hoeft te worden opgelost worden. De letselschadeadvocaat gaat echter stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!
Aanpak


In tegenstelling tot de traditionele advocaat kenmerkt de aanpak van de letselschadeadvocaat zich door nuchterheid, flexibiliteit, een pragmatische benadering en doortastendheid. Bij Astrum advies Advocatenkantoor Utrecht vindt u dan ook geen huiskamergeleerden maar een advocaat die midden in juridische praktijk staat. De advocaat denkt, adviseert in oplossingen en procedeert tot het uiterste voor u. Dit ziet u altijd terug in zijn werkwijze, waarbij uw belangen voorop staan.

Gratis eerste gesprek

Het eerste gesprek is oriënterend. Astrum Advies Advocatenkantoor Utrecht neemt deze kosten voor zijn rekening. De advocaat bouwt namelijk graag met u een langdurige relatie op. De strategie in iedere zaak wordt met u besproken om het beste resultaat te behalen. Transparantie vindt de advocaat erg belangrijk. Om deze transparantie te waarborgen, is het belangrijk om elkaar periodiek van iedere stap op de hoogte te brengen.

Deskundig

De advocaat van Astrum Advies Advocatenkantoor heeft jarenlange ervaring. Daardoor verstaat hij zijn vak tot in de puntjes. De afgelopen jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd in het letselschade recht. Hierdoor is onze advocaat een specialist in de aangeboden diensten. Tevens werkt het Advocatenkantoor Utrecht intensief samen met de vaste medisch adviseur. Dit zorgt er namelijk voor dat de letselschadeadvocaat de juridische en de medische taal spreekt.

Juridisch advies

Bij Astrum Letselschade advocatenkantoor krijgen uw vraagstukken de persoonlijke aandacht die deze verdienen. Samen met u wordt er op een informele en doelgerichte manier gekeken naar de toekomst. Met een scherp oog voor detail werkt de letselschade advocaat hierbij voortdurend aan een snelle afhandeling van uw kwestie. Hierbij is het niet altijd noodzakelijk om problemen met juridische procedures op te lossen. Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken tot een goed einde gebracht worden. Echter de advocaat gaat stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!


Neem contact met ons op

+31 (0)85 - 30 1 222 1

Contact opnemen