Kantoororganisatie
Astrum Advies

Advocatenkantoor

Advocatenkantoor Utrecht

Astrum Advies Advocatenkantoor is opgericht door mr. A Benamar. Hij staat als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit waarborgt zijn onafhankelijkheid en de kwaliteit van zijn juridische hulp. Verder heeft hij onder andere de LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade (letselschade) gevolgd en het examen met succes afgerond.

Slachtoffers van een verkeersongeval en bedrijfsongeval kunnen bij de letseladvocaat Benamar voor juridische bijstand terecht. Hij heeft jarenlange ervaring in het adviseren en procederen. In ieder letselschade dossier werkt hij nauw samen met zijn medisch adviseur met vele jaren ervaring als verzekeringsarts (tevens gezondheidsrechtjurist).

De kernwaarden van Astrum Advies Advocatentoor te Utrecht zijn: kwaliteit, daadkracht, creativiteit, betrokkenheid, deskundigheid en menselijkheid. Mr. A. Benamar spreekt verschillende talen. Astrum Advies advocatenkantoor is in iedere zaak bereid om in uw belang de grenzen op te zoeken. Hij bespreekt met u wat voor u de beste strategie is. De ervaring heeft geleerd dat deze werkwijze ervoor zorgt dat u achteraf met een positief gevoel terugblikt op de samenwerking met zijn advocatenkantoor.


Advocaat Benamar: lid van de Orde van Advocaten
Advocaat Benamar: lid de werkgroep Artsen en Advocaten
Advocaat Benamar: Lid van Peopil
Advocaat Benamar: lid van VJPP

Voordelen Astrum Advies advocatenkantoor:


✅ Duidelijk: Het maken van duidelijke afspraken voor en tijdens de behandeling van uw zaak. Denk hierbij aan de tarieven, plan van aanpak en voortgang van uw zaak.
✅ Laagdrempelig: Het eerste adviesgesprek met de advocaat van circa een half uur is altijd gratis.
✅ Deskundig: De letselschade advocaat houdt zijn kennis continu bij. Om u gespecialiseerd bij te kunnen staan, behandelt hij uitsluitend letselschade zaken.
✅ Doelgericht: Snelheid maken en houden in een zaak vindt de letselschadeadvocaat erg belangrijk. Hierbij gaat hij op basis van zijn jarenlange ervaring doelgericht te werk.
✅ Bereikbaar: Tijdens kantooruren kunt u hem altijd bellen en mailen. Daarbuiten kunt u uiteraard altijd mailen. De advocaat reageert altijd binnen 24 uur op werkdagen.
✅ Klantgericht: Uw belang staat bij de behandeling van uw zaak altijd voorop. Iedere stap die in uw dossier wordt gezet, wordt eerst met u besproken. Iedere inkomende of uitgaande brief/mail/reactie wordt aan u voorgelegd. Daarmee bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Hulp nodig?

Wilt u op een praktische, deskundige, persoonlijke en resultaatgerichte wijze worden bijgestaan door Astrum Advies Advocatenkantoor Utrecht? Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken zonder dat de rechter ingeschakeld hoeft te worden opgelost worden. Mr. A. Benamar gaat echter stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!
Aanpak


In tegenstelling tot de traditionele advocaat kenmerkt de aanpak van de letselschadeadvocaat zich door nuchterheid, flexibiliteit, een pragmatische benadering en doortastendheid. Bij Astrum advies Advocatenkantoor Utrecht vindt u dan ook geen huiskamergeleerden maar een advocaat die midden in juridische praktijk staat. Advocaat Benamar denkt, adviseert in oplossingen en procedeert tot het uiterste voor u. Dit ziet u altijd terug in zijn werkwijze, waarbij uw belangen voorop staan.

Gratis eerste gesprek

Het eerste gesprek is oriënterend. Astrum Advies Advocatenkantoor Utrecht neemt deze kosten voor zijn rekening. Advocaat Benamar bouwt namelijk graag met u een langdurige relatie op. De strategie in iedere zaak wordt met u besproken om het beste resultaat te behalen. Transparantie vindt de advocaat erg belangrijk. Om deze transparantie te waarborgen, is het belangrijk om elkaar periodiek van iedere stap op de hoogte te brengen.

Deskundig

Advocaat mr. A. Benamar heeft jarenlange ervaring. Daardoor verstaat hij zijn vak tot in de puntjes. De afgelopen jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd in het letselschade recht. Hierdoor is onze advocaat een specialist in de aangeboden diensten. Tevens werkt het Advocatenkantoor Utrecht intensief samen met de vaste medisch adviseur. Dit zorgt er namelijk voor dat de letselschadeadvocaat de juridische en de medische taal spreekt.

Juridisch advies

Bij Astrum Advies advocatenkantoor krijgen uw vraagstukken de persoonlijke aandacht die deze verdienen. Samen met u wordt er op een informele en doelgerichte manier gekeken naar de toekomst. Met een scherp oog voor detail werkt Astrum Advies Advocatenkantoor hierbij voortdurend aan een snelle afhandeling van uw kwestie. Hierbij is het niet altijd noodzakelijk om problemen met juridische procedures op te lossen. Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken tot een goed einde gebracht worden. Echter advocaat mr. A Benamar gaat stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!


Neem contact met ons op

+31 (0)85 - 30 1 222 1

Contact opnemen

Beoordelingen

Othman Bouchefra
Othman Bouchefra
15:01 04 Jul 21
Deze advocaat heeft mij super goed geholpen. Hij heeft mij van dag een zo goed geholpen en het afwikkeling van de zaak ging ook super goed . Ik vind Dhr. Benamar super fijne advocaat . Groetjes en veel respect.
Jolanda Vermeer
Jolanda Vermeer
07:55 08 May 21
Erg goed geholpen, eerlijk in zijn adviezen en betrouwbaar. Doet wat hij belooft en dat geeft veel rust.
Samira B
Samira B
11:16 10 Apr 21
Advocaat Mr.A.Benamar is echt goed in zijn werk en reageerd echt snel hij leverd goede kwaliteit en professioneel.Wij zijn heel tevreden met hem.
Marc Voorman
Marc Voorman
12:29 04 Apr 21
Deskundige letselschade advocaat. Nam alle tijd voor mij en besprak werkelijk ieder detail in mijn dossier met mij. Hierdoor zaten wij altijd op 1 lijn en dat is prettig. Hartelijk dank voor uw inzet en moeite.
Judith Lammer
Judith Lammer
18:37 27 Mar 21
Eerlijke advocaat die voor mijn zaak ten volle is gegaan. Komt zijn afspraken goed na en is een specialist in letselschade zaken. Ik raad hem zeker aan als letselschadeadvocaat.
Marcel Verhoeven
Marcel Verhoeven
14:31 07 Feb 21
Bedankt voor al uw hulp en het mooie resultaat.
Samir Ben Haddou
Samir Ben Haddou
17:10 24 Jan 21
Alleen maar goeie ervaringen met advocaat Benemar. Heeft voor me gevochten en dat heeft tot een mooi resultaat geleidt.
Judith Engelman
Judith Engelman
12:47 16 Jan 21
Vakbekwame letselschade advocaat die weet waar hij het over heeft. Zeer tevreden met de behandeling en de afwikkeling.Ik beveel hem zeker aan.
Aad Postel
Aad Postel
17:39 29 Dec 20
De letselschade advocaat van Astrum Advies Advocatenkantoor heeft mij bijgestaan na een ernstig verkeersongeval. Ik ben daarbij goed geholpen in iedere fase van het proces. Als ondernemer ben ik door de doortastende werkwijze van de heer Benamar correct en tijdig bevoorschot en aan het einde van de zaak - buiten mijn verwachting om - met een flink bedrag schadeloos gesteld.Van harte aanbevolen!
Dennis Timmer
Dennis Timmer
08:07 28 Dec 20
Kan de andere beoordelingen over de heer Benamar helemaal beamen.Wat een fijne advocaat is hij die er voor je staat. Een aanrader!
Berry Bakkers
Berry Bakkers
10:14 23 Dec 20
Vanaf dag 1 goed opgepakt voelde me gehoord, goed op de hoogte gehouden gedurende het hele traject. Zijn werkwijze gaf mij vanaf het begin goed vertrouwen in mooie afloop.
Cees N
Cees N
11:31 01 Dec 20
Perfect geholpen met het goed regelen van mijn letselschade zaak. Snel in het contact, enorme vakkennis en daadkrachtig.
Marwa Samiri
Marwa Samiri
07:03 22 Oct 20
Mr Benamar is zeer vakkundig, klantvriendelijk, reageert snel en houdt zich aan de afspraken. Al met al een betrouwbare advocaat.
Daisy de Graaf
Daisy de Graaf
13:21 30 Sep 20
Heb een scooterongeluk gehad waarbij ik ernstig letsel heb opgelopen. Mijn letselschadeadvocaat heeft mij het gehele traject volledig gesteund. Hij adviseerde, dacht met me mee, luisterde naar mijn problemen en er werd professioneel gehandeld. Hij reageert snel en de communicatie met hem is erg fijn en duidelijk. Bedankt voor alle hulp en steun!
Daphne Koning
Daphne Koning
11:01 09 Sep 20
Hele goede ervaringen met advocaat Benamar in mijn letselschade zaak. Al mijn vragen kan ik stellen, werd uitstekend geholpen, werd overal van op de hoogte gehouden en hij is vlot. Mooi resultaat! Dank u wel.
Khalid Amgar
Khalid Amgar
10:28 23 Aug 20
Niemand wens ik letselschade toe, maar als toch gebeurdt, dan advocaat Ben Amar beste! Zo goed geholpen met alles. Dank uwel.
Frank Michaels
Frank Michaels
17:34 10 Aug 20
De eerste keer werd ik door DAS rechtsbijstand bijgestaan. Ik had totaal niet het idee geholpen te worden. Na 2 maanden was ik er meer dan klaar mee. Via mijn baas kwam ik bij letselschade advocaat Benamar uit van Astrum Advies Advocatenkantoor. Beste beslissing die ik had kunnen maken en eerder had moeten maken. Uitstekende service en vragen werden direct beantwoord. Verder werd er perfect... advies gegeven en alles wordt in overleg gedaan!! Top kantoor.lees meer
Suzanne De Bruijn
Suzanne De Bruijn
13:59 25 Jul 20
Mijn letselschade advocaat Benamar verdedigde mij zaak zeer kundig en was altijd voor mij beschikbaar. Vanaf het begin tot aan het einde een fijn gevoel gehad bij zijn oprechte hulp. Dank U wel!
Sander Lammers
Sander Lammers
10:46 05 Jul 20
Door een bedrijfsongeval heb ik veel mee moeten maken. Het team van Astrum Advies Advocatenkantoor heeft zeer goed werk verricht in mijn letselschadedossier. Ik ben blij dat ik toen voor Advocaat Benamar heb gekozen en over ben gestapt. Communicatie was top met mooi resultaat. Dank jullie wel.
Jaimy Hofland
Jaimy Hofland
17:25 14 Jun 20
Professioneel en klantgerichte letselschade advocaat Benamar. Ik ben uiterst tevreden met hoe hij mijn letselzaak heeft behandeld. Vanaf het begin na mijn verkeersongeval met ernstig letsel, heeft hij mij uitstekend geadviseerd en bijgestaan. Ik had toen nog geen enkele ervaring met letselschade, maar met zijn ervaring en deskundigheid heeft hij mij de hele tijd gerust gesteld en ik ontving... periodiek mooie voorschotten met aan het einde een mooi slotbedrag, waar ik uiterst tevreden mee ben. Dank je wel meester Benamar voor alles. Ik raad hem iedereen aan die een betrokken en intelligente letselschade specialist wil.lees meer
Fatima Thariefiet
Fatima Thariefiet
18:20 07 Jun 20
Letselschade Advocaat Benamar van Astrum Advies Advocatenkantoor uit Utrecht heeft ons alles uit handen genomen. Op een zeer kundige wijze en tactvol richting de tegenpartij is onze letselschade dossier opgelost met een heel mooi bedrag. Hij was altijd bereid die extra stap voor ons te zetten.Niet alleen de kennis, maar ook de betrokkenheid en empathie hebben wij als waardevol ervaren. Dank U... wel!lees meer
Zlatan K.
Zlatan K.
17:08 06 Jun 20
Heb een motorongeluk gehad. Ik werd van achteren aangereden. Heb er rugklachten, nekklachten en psychische klachten aan overgehouden. Voordat ik bij letselschade advocaat Benamar terechtkwam zat ik bij een andere advocaat. Vanwege zeer slechte communicatie ben ik op zoek gegaan naar een echte letselschade advocaat en zodoende kwam ik via via bij Mr. Benamar terecht. Vanaf dag 1 tot aan en de... afronding van mijn letselschade dossier ben ik deskundig, snel en goed geholpen. Hij staat gewoon voor zijn klanten. Zo heb ik dat ervaren. Heel fijn. Een aanrader!lees meer
Wim Ter Hare
Wim Ter Hare
18:03 01 Jun 20
één woord: PERFECT. Ben zeer tevreden over de manier waarop u mijn letselschade zaak heeft opgepakt. Het eindresultaat had ik niet verwacht. Letselschade advocaat mr. Benamar uit Utrecht heeft mij perfect geholpen. Hiervoor heeft hij mijn zus geholpen die ook heel tevreden was. De snelheid van werken en de vriendelijkheid was fijn en gaf mij rust. Heb namelijk ook anders meegemaakt. Ik beveel... u bij iedereen aan. Nogmaals mijn dank u wel voor alles.lees meer
Volgende beoordelingen
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 45 beoordelingen
Contact
Call Now Button