Over ons
Astrum Advies

Advocatenkantoor

Advocatenkantoor Utrecht

Astrum Advies Advocatenkantoor is opgericht door mr. A (Hakim) Benamar. Hij staat als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit waarborgt zijn onafhankelijkheid en de kwaliteit van zijn juridische hulp. Een persoonlijke, efficiënte aanpak en maatwerk, dat is waar Astrum Advies voor staat. Hij heeft jarenlange ervaring in het adviseren en procederen. Verder is hij in verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd waaronder het letselschaderecht en gezondheidsrecht. Hij werkt bovendien nauw samen met zijn medisch adviseur tevens gezondheidsrechtjurist met vele jaren ervaring. In letselschade zaken en het gezondheidsrecht is medische kennis van essentieel belang voor de advocaat. Astrum Advies advocatenkantoor is gevestigd in Utrecht. Wij hebben ook een spreekuurlocatie in Gouda. Ondernemers en particulieren kunnen bij ons voor juridische bijstand terecht. Wij spreken verschillende talen. De kernwaarden van Astrum Advies zijn: kwaliteit, daadkracht, creativiteit, betrokkenheid en deskundigheid. Wij zijn in iedere zaak bereid om in uw belang de grenzen op te zoeken. We bespreken met u wat voor u de beste strategie is. De ervaring heeft geleerd dat deze werkwijze ervoor zorgt dat u achteraf met een positief gevoel terugblikt op de samenwerking met ons advocatenkantoor.


Vrijblijvend adviesgesprekProfiel op LinkedIn

Hulp nodig?

Wilt u op een praktische, deskundige, persoonlijke en resultaatgerichte wijze worden bijgestaan door onze advocatenkantoor Utrecht? Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken zonder dat de rechter ingeschakeld hoeft te worden opgelost worden. Mr. A. Benamar gaat echter stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!
Aanpak


In tegenstelling tot de traditionele advocaat kenmerkt onze aanpak zich door nuchterheid, flexibiliteit, een pragmatische benadering en doortastendheid. Bij Astrum advies Advocatenkantoor Utrecht vindt u dan ook geen huiskamergeleerden maar een advocaat die midden in juridische praktijk staat. Advocaat Benamar denkt, adviseert in oplossingen en procedeert tot het uiterste voor u. Dit ziet u altijd terug in zijn werkwijze, waarbij uw belangen voorop staan.

Gratis eerste gesprek

Het eerste gesprek is oriënterend. Astrum Advies Advocatenkantoor Utrecht neemt deze kosten voor onze rekening. Advocaat Benamar bouwt namelijk graag met u een langdurige relatie op. De strategie in iedere zaak wordt met u besproken om het beste resultaat te behalen. Transparantie vindt onze advocaat erg belangrijk. Om deze transparantie te waarborgen, is het belangrijk om elkaar periodiek van iedere stap op de hoogte te brengen.

Deskundig

Onze advocaat mr. A. Benamar heeft jarenlange ervaring. Daardoor verstaat hij zijn vak tot in de puntjes. De afgelopen jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd in een viertal rechtsgebieden. Hierdoor is onze advocaat een specialist in de aangeboden diensten. Tevens maakt ons Advocatenkantoor Utrecht gebruik van een medisch adviseur. Dit zorgt er namelijk voor dat wij de juridische en de medische taal spreken.

Juridisch advies

Bij Astrum Advies advocatenkantoor krijgen uw vraagstukken de persoonlijke aandacht die deze verdienen. Samen met u wordt er op een informele en doelgerichte manier gekeken naar de toekomst. Met een scherp oog voor detail werken wij hierbij voortdurend aan een snelle afhandeling van uw kwestie. Hierbij is het niet altijd noodzakelijk om problemen met juridische procedures op te lossen. Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken tot een goed einde gebracht worden. Echter onze advocaat mr. A Benamar gaat stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!


Neem contact met ons op

+31 (0)85 - 30 1 222 1

Contact opnemen
Contact