Letselschade advocaat Utrecht

Heeft u te maken met letsel door een ongeval? En is een ander daarvoor verantwoordelijk? Dan heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. Onze letselschade advocaat Utrecht helpt u deskundig en voortvarend bij het verhalen van uw schade. Hij neemt de gehele schaderegeling uit uw handen. Hij stelt uw wederpartij aansprakelijk en claimt direct een voorschot op uw schadevergoeding. Onze letselschade advocaat mr. A. Benamar geeft u antwoorden op uw vele vragen.

Letsel en nu?

U bent slachtoffer geworden van een verkeersongeval of bedrijfsongeval. U heeft hierdoor letsel opgelopen: klachten, verwondingen, pijn, whiplash et cetera. Hierdoor maakt u extra kosten of loopt u inkomsten mis. Dat betekent dat u te maken hebt met letselschade. Onze letselschade advocaat mr. A. Benamar zet alles op alles om uw schade volledig vergoed te krijgen. Is de aansprakelijkheid erkend dan bieden wij gratis juridische bijstand en advies bij letselschade.

Waarom kiezen voor Astrum Advies?

✅ Daadkrachtige aanpak
✅ Wij werken alleen voor slachtoffers
✅ Uw eigen letselschadeadvocaat
✅ Maximale schadevergoeding
✅ We spreken ook andere talen
✅ U richt zich op herstel
✅ Mr. A. Benamar is advocaat. Hij staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit waarborgt zijn onafhankelijkheid en de kwaliteit van zijn juridische hulp. Hij staat voor een heldere en open communicatie in begrijpelijke taal.

Wat is er gebeurd?

Wat is er gebeurd?

Wat doet onze letseladvocaat voor u?

Onze letselschadespecialist, mr, A. Benamar bekijkt eerst wie aansprakelijk gesteld kan worden voor uw letsel. Hij stelt uw wederpartij aansprakelijk. Een van de belangrijkste taken van een advocaat is om uw schade heel goed in kaart te brengen. Is de aansprakelijkheid erkend, dan wordt uw schade veroorzaakt door het ongeval / voorval vergoed. Ook uw advocaatkosten worden vergoed. Dit betekent dat u zelf geen advocaatkosten heeft en dus kosteloos door mr. A. Benamar bijgestaan wordt.

Hulp nodig?

Letselschade advocaat mr. A. Benamar helpt u bij vragen, klachten of geschillen met betrekking tot:


Verkeersongeval

Jaarlijks vinden er vele verkeersongelukken plaats, waarbij een groot aandeel van de slachtoffers ook medisch geholpen moeten worden. Ons advocatenkantoor begrijpt dat wanneer u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval uw hoofd niet staat naar regels en wetgeving. Letselschadeadvocaat Benamar neemt u dit graag uit handen.

Bedrijfsongeval

Hebt u letsel opgelopen bij een bedrijfsongeval? Uw werkgever is meestal aansprakelijk voor de letselschade. Dit is wettelijk geregeld. Indien het ongeval plaats vond tijdens werktijd en uw werkgever zijn zorgplicht schond, dan staat de aansprakelijkheid in principe vast. Mr. A. Benamar adviseert en begeleidt u graag in dit traject om te zorgen dat u juridisch sterk staat en uw recht haalt.

Valpartij op straat

Een ongeluk op straat zit in een klein hoekje: een val over een losliggende stoeptegel of op een ongelijk plein. Vaak hebben de meeste van deze ongevallen letsel tot gevolg, bijvoorbeeld een botbreuk of een hoofdwond. De gemeente is verantwoordelijk voor de openbare ruimtes. Deze dienen veilig te zijn. U kunt daarom ook een claim indienen bij de gemeente. Belangrijk is wel dat u de juiste stappen zet. Astrum Advies Advocatenkantoor helpt u daar graag bij en neemt u werk uit handen. Onze advocaat kijkt naar de mogelijkheden en geeft vervolgens een duidelijk advies.

Hoe krijgt u uw letselschade vergoed?

1. Het vaststellen van de aansprakelijkheid
→ Wie is verantwoordelijk voor uw opgelopen letselschade?
→ Heeft de wederpartij een verzekering?
→ Is de aansprakelijkheid vrijwillig door de wederpartij erkend? Of moet u eerst procederen?

2. Het vaststellen van uw schade
→ Wat zijn uw schadeposten? Is de schade eenvoudig vast te stellen?
→ Hoe stelt de wederpartij zich hierbij op?
→ Is de inschakeling van (medische) deskundigen nodig?

3. Onderhandelingen
→ Over het algemeen wordt in letselschadezaken bijna altijd onderhandeld over de omvang van uw schade.
→ In letselschadezaken wordt ook over het algemeen altijd onderhandeld over de letselschadevergoeding (uw materiële schade en smartengeld) die moet worden betaald.

4. Procederen
Mocht het niet lukken om onderling tot een oplossing te komen, dan is een gerechtelijke procedure een optie.

Een letselschadezaak is complex. U doet er daarom verstandig aan om een advocaat in de arm te nemen die gespecialiseerd is in letselschade zaken. Onze letselschade advocaat Utrecht kan u hier uitstekend in adviseren.

Kosten letselschadeadvocaat?

Een letselschade advocaat Utrecht hoeft u niets te kosten. Als de wederpartij de aansprakelijkheid voor de letselschade erkend, dan vergoedt de wederpartij of zijn verzekeraar ook uw advocaatkosten. Dit staat in de wet. Het inschakelen van letselschade advocaat Benamar hoeft u als slachtoffer dan ook niets te kosten. Ook de kosten voor het inschakelen van onze medisch adviseur en andere deskundigen vergoedt de wederpartij of zijn verzekeraar in dat geval ook. Op deze manier wordt het inschakelen van een gespecialiseerd letselteam voor u als slachtoffers mogelijk gemaakt zonder dat u hiervoor hoeft te betalen.

Letselschade advocaat no cure no pay

Voor de behandeling van uw letselschadezaak hoeft u niets te betalen. Weet de advocaat uw schade niet te verhalen, dan kost een letselschade advocaat op no cure no pay u niets. Wordt er een schadevergoeding toegekend, dan ontvangt de letselschade advocaat een percentage van de schadevergoeding. Sommige bureaus werken op deze wijze. Wanneer vooraf duidelijk is dat de wederpartij volledig aansprakelijk gesteld kan worden, is no cure no pay bij letselschade zinloos. Uw advocaatkosten worden in dat geval namelijk door de wederpartij vergoed. Een advocaat op basis van no cure no pay is dus bij letselschade lang niet altijd nodig. Laat u daarom goed voorlichten door mr. A. Benamar!


 

Doe de letselschadetest

Vul onderstaand formulier in of bel 085 - 301 222 1

Letselschade test
Wanneer u dit formulier verzendt, gaat u akkoord met onze privacystatement.
Contact