Registratie Letselschade Recht

LSA advocaat Benamar

LSA keurmerk / Specialisatie Grotius Academie

De advocaat van Astrum Advies Advocatenkantoor heeft de de LSA / Grotius specialisatieopleiding Personenschade (letselschade) gevolgd en het examen met succes afgerond.

De advocaat van Astrum Advies Advocatenkantoor beschikt over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Rechtsgebiedenregister: Nederlandse Orde van Advocaten

Bekendmaking registratie behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:

De advocaat van Astrum Advies Advocatenkantoor heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • letselschaderecht.

Normen van de Nederlandse orde van advocaten

Deze registratie van letselschaderecht bij de Orde van Advocaten maar ook als lid van de LSA verplicht de letselschade advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten en de LSA tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied. Dit rechtsgebiedenregister is een belangrijke objectieve maatstaf om de kwaliteit van de advocatuur handen en voeten te geven, zowel in het belang van de advocaat als van de rechtzoekende. Het biedt u handvatten bij de keuze van uw advocaat. In totaal dient de advocaat jaarlijks minimaal 20 opleidingspunten (PO-punten) te behalen.

Contact

Wilt u een afspraak maken om uw letselschade zaak te bespreken? Vult u dan het volgende formulier in en de letselschade advocaat neemt binnen één werkdag contact met u op.

Terugbel-home