Rechtsgebiedenregister

Registratie Letselschade Recht

Specialisatie Grotius Academie

Mr. A. Benamar heeft de postacademische specialisatieopleiding Personenschade (letselschade) aan de Grotius Academie gevolgd en het examen met succes afgerond.

Advocaat Benamar: lid van de Orde van Advocaten
Advocaat Benamar: lid de werkgroep Artsen en Advocaten
Advocaat Benamar: Lid van Peopil
Advocaat Benamar: lid van VJPP

Rechtsgebiedenregister: Nederlandse Orde van Advocaten

Bekendmaking registratie behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:

Mr. A. Benamar, advocaat, heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten volgende rechtsgebied geregistreerd:

Normen van de Nederlandse orde van advocaten

Deze registratie van letselschaderecht verplicht mr. A. Benamar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied. Dit rechtsgebiedenregister is een belangrijke objectieve maatstaf om de kwaliteit van de advocatuur handen en voeten te geven, zowel in het belang van de advocaat als van de rechtzoekende. Het biedt u handvatten bij de keuze van uw advocaat.

Ook het volgen van de Grotius specialisatieopleiding Personenschade: Letselschade (de Grotius Academie verzorgt postacademische specialisatieopleidingen voor advocaten) vindt hij erg belangrijk.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen

Contact

Wilt u een afspraak maken om uw letselschade zaak te bespreken? Vult u dan het volgende formulier in en de letselschade advocaat mr. A. Benamar neemt binnen één werkdag contact met u op.

Terugbel-home

Contact
Call Now Button