parallax background

Over ons
Astrum Advies

Advocatenkantoor

Advocatenkantoor Utrecht

Astrum Advies Advocatenkantoor is een ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Utrecht. Wij hebben ook een spreekuurlocatie in Gouda. Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij Astrum Advies Advocatenkantoor terecht voor deskundige juridische hulp. Uw belang dienen is ons doel. Onze kernwaarden daarbij zijn: kwaliteit, daadkracht, creativiteit, betrokkenheid en deskundigheid. Wij zijn in iedere zaak bereid om de grenzen in uw belang op te zoeken. Onze advocaat, mr. A. Benamar, heeft zich in enkele specifieke rechtsgebieden gespecialiseerd. Uw zaak is daarom altijd in handen van een echte specialist. Met daadkracht zetten we onze uitgebreide vakkennis en ervaring in om het best mogelijke resultaat voor u te bereiken. Uw belangen staan hierbij centraal. We bespreken met u wat voor u de beste strategie is. Deze werkwijze zorgt er namelijk voor dat u achteraf met een positief gevoel terugblikt op onze samenwerking. Wij zijn pas tevreden als u dat namelijk ook bent.


Vrijblijvend adviesgesprek Profiel op LinkedIn

Onze hulp

Wilt u op een praktische, deskundige, persoonlijke en resultaatgerichte wijze worden bijgestaan? Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken in der minne opgelost worden. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Echter gaat mr. A. Benamar stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!

Kennismaking

Het eerste half uur van ons gesprek is oriënterend. Wij nemen deze kosten voor onze rekening zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Tijdens dit gesprek wordt beoordeeld of uw zaak juridisch van aard is waar een advocaat voor nodig is. Indien wij tijdens het oriënterend gesprek concluderen dat uw zaak bijstand van een advocaat behoeft, zullen wij de kosten die aan de verdere bijstand verbonden zijn met u bespreken. Wij streven ernaar u een compleet beeld te geven van de te verwachten kosten om zoveel als mogelijk te voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Deskundig

Onze advocaat mr. A. Benamar heeft jarenlange ervaring. Daardoor verstaat hij zijn vak tot in de puntjes. De afgelopen jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd in een viertal rechtsgebieden. Hierdoor is onze advocaat een specialist in de aangeboden diensten. Tevens maakt Astrum Advies Advocatenkantoor gebruik van een medisch adviseur. Dit zorgt ervoor dat wij de juridische en de medische taal spreken.

Cliënten

Astrum Advies Advocatenkantoor bouwt graag met u een langdurige relatie op. De strategie in iedere zaak wordt vooraf met u besproken om het beste resultaat te behalen. Transparantie (over en weer) vinden wij erg belangrijk. Om deze transparantie te waarborgen, is het erg belangrijk om elkaar periodiek van iedere stap op de hoogte te brengen. Daarnaast wordt er in iedere zaak een duidelijk advies uitgebracht. Dit zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Wij staan u graag bij

Bij Astrum Advies advocatenkantoor krijgen uw vraagstukken de persoonlijke aandacht die deze verdienen. Samen met u wordt er op een informele en doelgerichte manier gekeken naar de toekomst. Met een scherp oog voor detail werken wij voortdurend aan een snelle afhandeling van de materie. Hierbij is het niet altijd noodzakelijk om problemen met juridische procedures op te lossen. Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken tot een goed einde gebracht worden. Echter onze advocaat mr. A Benamar gaat stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!


Neem contact met ons op

+31 (0)85 - 30 1 222 1

Contact opnemen
Contact

Wilt u meer informatie?

Pop-up contact