parallax background

Over ons
Astrum Advies

Advocatenkantoor

Advocaat mr. A. Benamar

Astrum Advies Advocatenkantoor is opgericht door mr. A (Hakim) Benamar. Een persoonlijke, efficiënte aanpak en maatwerk, dat is waar mr. Benamar voor staat. Hij heeft jarenlange ervaring in adviseren en procederen en kennis op o.a. het gebied van letselschade en het gezondheidsrecht. Mr. Benamar ook nauw samen met zijn medisch adviseur. In letselschadezaken en het gezondheidsrecht is medische kennis immers van essentieel belang voor de advocaat. Astrum Advies advocatenkantoor is gevestigd in Utrecht. Wij hebben ook een spreekuurlocatie in Gouda. Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij Mr. Benamar terecht voor deskundige juridische hulp. Onze kernwaarden daarbij zijn: kwaliteit, daadkracht, creativiteit, betrokkenheid en deskundigheid. Wij zijn in iedere zaak bereid om de grenzen in uw belang op te zoeken. We bespreken met u wat voor u de beste strategie is. Deze werkwijze zorgt er namelijk voor dat u achteraf met een positief gevoel terugblikt op de samenwerking met advocaat Benamar.


Vrijblijvend adviesgesprek Profiel op LinkedIn

Hulp nodig?

Wilt u op een praktische, deskundige, persoonlijke en resultaatgerichte wijze worden bijgestaan? Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken zonder dat de rechter ingeschakeld hoeft te worden opgelost worden. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Mr. A. Benamar gaat echter stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!

Kennismaken?

Het eerste half uur van het gesprek is oriënterend. Wij nemen deze kosten voor onze rekening zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Tijdens dit gesprek wordt beoordeeld of uw zaak juridisch van aard is waar een advocaat voor nodig is. Indien mr. A. Benamar tijdens het oriënterend gesprek concludeert dat uw zaak bijstand van een advocaat behoeft, zullen de kosten die aan de verdere bijstand verbonden zijn met u worden bespreken. Onze advocaat streeft ernaar u een compleet beeld te geven van de te verwachten kosten om zoveel als mogelijk te voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Deskundig

Onze advocaat mr. A. Benamar heeft jarenlange ervaring. Daardoor verstaat hij zijn vak tot in de puntjes. De afgelopen jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd in een viertal rechtsgebieden. Hierdoor is onze advocaat een specialist in de aangeboden diensten. Tevens maakt ons Advocatenkantoor gebruik van een medisch adviseur. Dit zorgt ervoor dat wij de juridische en de medische taal spreken.

Cliënten

Advocaat Benamar bouwt graag met u een langdurige relatie op. De strategie in iedere zaak wordt met u besproken om het beste resultaat te behalen. Transparantie (over en weer) vindt onze advocaat erg belangrijk. Om deze transparantie te waarborgen, is het belangrijk om elkaar periodiek van iedere stap op de hoogte te brengen. Daarnaast wordt in iedere zaak een duidelijk advies uitgebracht. Dit zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij staan u graag bij

Bij Astrum Advies advocatenkantoor krijgen uw vraagstukken de persoonlijke aandacht die deze verdienen. Samen met u wordt er op een informele en doelgerichte manier gekeken naar de toekomst. Met een scherp oog voor detail werken wij voortdurend aan een snelle afhandeling van de materie. Hierbij is het niet altijd noodzakelijk om problemen met juridische procedures op te lossen. Door het geven van gerichte adviezen en een zorgvuldige bemiddeling, kunnen veel zaken tot een goed einde gebracht worden. Echter onze advocaat mr. A Benamar gaat stevig de juridische strijd voor u aan, wanneer het moet!


Neem contact met ons op

+31 (0)85 - 30 1 222 1

Contact opnemen
Contact