Letselschade Advocaat Gouda | met LSA-keurmerk

Astrum Advies Advocatenkantoor
Spreekuurlocatie Gouda

Waarom een advocatenspreekuur Gouda?

Het doel van Astrum Advies Advocatenkantoor Gouda is om het onze cliënten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Aangezien wij regelmatig door cliënten vanuit Gouda en omgeving om onze expertise worden gevraagd, ontvangen wij u als extra service ook graag op onze spreekuurlocatie in Gouda. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor in Utrecht.


Voor welke zaken kunt u bij onze advocaat in Gouda terecht?

 • Advocaat Letselschade Gouda
  Wilt u de tegenpartij aansprakelijk stellen vanwege een u overkomen ongeval? Denk hierbij aan een ongeluk met een auto of fiets of motor. Het kan ook zijn dat u als voetganger bent aangereden. Wij helpen u graag bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Verder staan wij u dan bij het verhalen / claimen van uw schade. Denk hierbij aan uw materiële schade en smartengeld. Lees meer over letselschade, schadevergoeding en aansprakelijkheid op deze pagina.

  Waarom Astrum Advies Advocatenkantoor in Gouda?

  Ons kantoor kenmerkt zich door een deskundige en doelgerichte aanpak.

  Hieronder zetten wij de voordelen van onze aanpak op een rij voor u:
  Duidelijk: Wij maken voor en tijdens de behandeling van uw zaak duidelijke afspraken met elkaar. Denk hierbij aan de tarieven, plan van aanpak en voortgang van uw zaak.
  Laagdrempelig: Het eerste adviesgesprek met de advocaat van circa een half uur is altijd gratis. Het gesprek vindt naar uw keuze in Utrecht of Gouda plaats.
  Deskundig: Onze advocaat houdt zijn kennis continu bij.
  Doelgericht: Snelheid maken en houden in een zaak vindt onze advocaat erg belangrijk. Hierbij gaat onze advocaat op basis van zijn jarenlange ervaring doelgericht te werk.
  Bereikbaar: Tijdens kantooruren kunt u ons altijd bellen en mailen. Daarbuiten kunt u uiteraard altijd mailen. Onze advocaat reageert altijd binnen 24 uur op werkdagen.
  Klantgericht: Uw belang staat bij de behandeling van uw zaak altijd voorop. Iedere stap die in uw dossier wordt gezet, wordt eerst met u besproken. Iedere inkomende of uitgaande brief/mail/reactie wordt aan u voorgelegd. Daarmee bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken.

  Talenkennis

  Wij kunnen u helpen in de door u gewenste taal.
 • Onze advocaat Gouda is aangesloten bij:

  Orde van Advocaten

   

  Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek

  Vul onderstaand formulier in of bel 085 - 301 222 1

  Vrijblijvend Adviesgesprek blauw achtergrond