parallax background

Advocaat Gouda

Spreekuurlocatie Gouda:
Kampenringweg 45 D
2803 PE Gouda

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan


Waarom een advocatenspreekuur Gouda?

Het doel van Astrum Advies Advocatenkantoor Gouda is om het onze cliënten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Aangezien wij regelmatig door cliënten vanuit Gouda en omgeving om onze expertise worden gevraagd, ontvangen wij u als extra service ook graag op onze spreekuurlocatie in Gouda. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor in Utrecht.

Hoe maakt u een afspraak met onze advocaat Gouda?

 1. U kunt zich via ons contactformulier aanmelden of mailen naar ons mailadres [email protected].
 2. U mag ons ook bellen op het telefoonnummer 085-3012221.

Voor welke zaken kunt u bij onze advocaat in Gouda terecht?

U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken:

 • Advocaat voor Letselschade in Gouda
  Wilt u de tegenpartij aansprakelijk stellen vanwege een u overkomen ongeval? Denk hierbij aan een ongeluk met een auto of fiets of motor. Het kan ook zijn dat u als voetganger bent aangereden. Wij helpen u graag bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Verder staan wij u dan bij het verhalen / claimen van uw schade. Denk hierbij aan uw materiële schade en smartengeld. Lees meer over letselschade, schadevergoeding en aansprakelijkheid op deze pagina.
 • Advocaat voor UWV zaken in Gouda
  Is uw WIA-aanvraag afgewezen? Wordt u geen Ziektewet uitkering toegekend? Of vindt u dat het UWV een te laag arbeidsongeschiktheidspercentage heeft vastgesteld? Of wellicht heeft u recht op een IVA-uitkering U heeft het recht om tegen dit besluit binnen zes weken bezwaar te maken. U heeft ook het recht om beroep en hoger beroep in te stellen.
 • Advocaat eigenrisicodrager werkgever in Gouda
  Bent u als werkgever een eigenrisicodrager? U heeft als belanghebbende ook rechten. Indien u het niet eens bent met de beslissing van het UWV, dan kunt u ook bezwaar maken en indien nodig beroep en hoger beroep instellen.

Wilt u meer weten over UWV zaken, kijk dan ook naar deze pagina of neem contact met ons op.

Talenkennis

Wij kunnen u helpen in de door u gewenste taal: Nederlands, Engels, Riffijns en Marokkaans Arabisch.

Waarom Astrum Advies Advocatenkantoor in Gouda?

Ons kantoor kenmerkt zich door een deskundige en doelgerichte aanpak.

Hieronder zetten wij de voordelen van onze aanpak op een rij voor u:

 1. Laagdrempelig: Het eerste adviesgesprek met de advocaat van circa een half uur is altijd gratis. Het gesprek vindt naar uw keuze in Utrecht of Gouda plaats.
 2. Duidelijk: Wij maken voor en tijdens de behandeling van uw zaak duidelijke afspraken met elkaar. Denk hierbij aan de tarieven, plan van aanpak en voortgang van uw zaak.
 3. Deskundig: Onze advocaat houdt zijn kennis continu bij.
 4. Doelgericht: Snelheid maken en houden in een zaak vindt onze advocaat erg belangrijk. Hierbij gaat onze advocaat op basis van zijn jarenlange ervaring doelgericht te werk.
 5. Bereikbaar: Tijdens kantooruren kunt u ons altijd bellen en mailen. Daarbuiten kunt u uiteraard altijd mailen. Onze advocaat reageert altijd binnen 24 uur op werkdagen.
 6. Klantgericht: Uw belang staat bij de behandeling van uw zaak altijd voorop. Iedere stap die in uw dossier wordt gezet, wordt eerst met u besproken. Iedere inkomende of uitgaande brief/mail/reactie wordt aan u voorgelegd. Daarmee bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Onze advocaat Gouda is aangesloten bij:


 

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek

Vul onderstaand formulier in of bel 085 - 301 222 1

Vrijblijvend Adviesgesprek blauw achtergrond
Contact